TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU ACORDAREA UNUI ÎMPRUMUT

 

  1. Împrumuturile se acordă doar membrilor C.A.R. Profamilia -I.F.N. Galați prin plata la casierie. 

  2. Pentru a obține calitatea de membru C.A.R. Profamilia -I.F.N. Galați trebuie să vă înscrieți, să achitați o taxă de înscriere sau de reînscriere, în cazul în care ați mai fost membru.

  3. Condiții pentru înscriere: trebuie să fiți salariat, trebuie să aveți domiciliul sau locul de muncă în județul Galați.

  4. În funție de veniturile dvs, de vechimea ca membru, de mărimea împrumutului, la solicitarea unui împrumut trebuie să aduceți ca garanție un număr de garanți, persoane fizice, salariați sau pensionari. 

  5. Împrumuturile se acordă ca un multiplu de fond social: maxim 6 ori pentru sume sub 10.000lei si maxim 7 ori pentru sume mai mari de 10.000lei. Fondul social se constituie prin cotizații lunare obligatorii.

  6. Aveți obligația să cotizați lunar la fondul pentru ajutor de deces. În cazul decesului dvs., moștenitorii legali sau împuterniciții primesc un ajutor nerambursabil de minim 1.500 lei, maxim 2.000 de lei in functie de vechimea dvs. ca membru.

  7. Restituirea fondului social se face doar în cazul retragerii ca membru C.A.R. Profamilia -I.F.N. Galați, în 6 luni de la data solicitării. Solicitarea pentru restituirea fondului se face doar în cazul în care nu aveți împrumuturi în derulare.